Kura-kurera

Mörkret smyger sig på oss, sakteligen blir det lite mörkare för var dag som går. Känns som man längtar att kliva längre och längre in i sin grotta, tända ljus och umgås. I mörkret som omger oss kan man skönja ljuset. Vad finns dold i din grotta? Vad är det som du gömt undan? Du har nu möjlighet att titta närmare på det, se det du inte vill se och göra en förändring! Tiden är nu! Dags att kurera gamla sår, läka och gå vidare. Släpp taget!

Skickat från min Huawei Mobile

Publicerat av

Lottas må bra tips

Lotta Sjöberg är sedan år 2004 utbildad massör i Intuitiv massage och bindvävsmassage. Därtill är Lotta utbildad i Regndroppstekniken. En teknik var man använder sig av eteriska oljor från Young Living Essential Oils. Lotta ger behandlingar med Reiki, en enkel energibehandling som löser upp spänningar i kroppen. I egenskap av utbildad dramapedagog arbetar Lotta med grupper och gruppers utveckling. Lotta ger även kurser och utbildningar i detta.