Balans

Att leva ett balanserat liv innebär att i djupet förstå innebörden av sina handlingar. Varje ord har en vibration som återspeglar sig i dig. Om jag har frid inombords, visar jag det utåt. Den du möter svarar mot din vibration, ilska, surhet, glädje, etc Så ta reda på hur du mår och vad du utstrålar.

Skickat från min Huawei Mobile

Publicerat av

Lottas må bra tips

Lotta Sjöberg är sedan år 2004 utbildad massör i Intuitiv massage och bindvävsmassage. Därtill är Lotta utbildad i Regndroppstekniken. En teknik var man använder sig av eteriska oljor från Young Living Essential Oils. Lotta ger behandlingar med Reiki, en enkel energibehandling som löser upp spänningar i kroppen. I egenskap av utbildad dramapedagog arbetar Lotta med grupper och gruppers utveckling. Lotta ger även kurser och utbildningar i detta.