Nyskapande

Är du medveten om att det alltid är du som väljer? Valen gör vi ofta långt innan de inträffar. Våra tankar styr oss . När beslutade du dig för de val du har idag? På Onsdag 7.30 har vi nymånen i jungfrun. Vid nymånen finns det tid att se över tidigare beslut och göra en förändring. Så ett nytt frö, se nya möjligheter. Ser du världen i svart vit eller i alla dess färger? Du väljer, endast du kan förändra och förbättra ditt liv!

Publicerat av

Lottas må bra tips

Lotta Sjöberg är sedan år 2004 utbildad massör i Intuitiv massage och bindvävsmassage. Därtill är Lotta utbildad i Regndroppstekniken. En teknik var man använder sig av eteriska oljor från Young Living Essential Oils. Lotta ger behandlingar med Reiki, en enkel energibehandling som löser upp spänningar i kroppen. I egenskap av utbildad dramapedagog arbetar Lotta med grupper och gruppers utveckling. Lotta ger även kurser och utbildningar i detta.