Nyskapande

Är du medveten om att det alltid är du som väljer? Valen gör vi ofta långt innan de inträffar. Våra tankar styr oss . När beslutade du dig för de val du har idag? På Onsdag 7.30 har vi nymånen i jungfrun. Vid nymånen finns det tid att se över tidigare beslut och göra en förändring. Så ett nytt frö, se nya möjligheter. Ser du världen i svart vit eller i alla dess färger? Du väljer, endast du kan förändra och förbättra ditt liv!

Fullmånen

Många brukar säga att dom inte kan sova för det är fullmåne? Hur är det för dig? Jag har alltid högre energi vid fullmåne mer kraft och ork. Skönt med nya energi rika drömmar kraft och ljus.

Skickat från min Huawei Mobile

Försent

Har du nångång känt att det är försent? Att det du vill göra inte fungerar för att tiden inte väcker till eller att du är försent ute? Det händer mig hela tiden, men då stannar jag upp och frågar mig varför ? Vad i mig är det som hindrat mig att göra det jag velat? Vad är det som står i vägen? När jag fått svaret på det så flyter livet p lättare!

Skickat från min Huawei Mobile

Frihet

Känner du dig instängd och fängslad? Att du inte kommer vidare?Kom ihåg att det bara är du och ditt mind som begränsar dig,dina tankar och destruktiva mönster håller dig tillbaka! Frihet är allt det som finns på andra sidan stängslet!

Skickat från min Huawei Mobile